Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz sirszevenap #4501 üzenetére
MINDIG drágábban megy el a giftcard. Eddig a rekord nálam $10.50 volt az $5-os kártyáért. Amúgy átlag $6 körül mennek.
-
ubid
senior tag
PDF könyveket hogyan tudom a számítógépről rászinkronizálni az ipad-ra ?
van valami alkalmazás amibe "bennemarad" hogy ne kelljen internet az olvasásához ?-.-
-
ubid
senior tag
...tárgytalan a kérdésem...
[ Szerkesztve ]
-.-
-
ubid
senior tag
Valaki tud segíteni hogy hogyan tudok filmeket juttatni az ipad-ra ?
Valamiért nem akarja sehogy se odarakni...
itunes szoftverrel próbálkozok... ( videók fül kiválasztása, azon belül otthoni videók és oda lehet "behúzni" de oda is csak azt írja hogy link. és végül is semmit se csinál )-.-
-
-
Brumi˘
addikt
FMA-n mióta szokás fizetős appokat bedobni?
-
Tibee86
nagyúr
FMA-n ezen az áll az alku játékon besírtam.
Lejátszottam egyet, a végén a 25k-s táskát elcseréltem a 300 dollárosra. -
Land
veterán
Elkezdtem a bevásárlást az akciós appok között. Most a játékokat szedem. Új Iphone használó révén szívesen fogadom a tippeket, mely appokat szedjem le, melyeket érdemes. Az androidra is megjelenteket ismerem maximálisan.
Pl akciós avi lejátszó van?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
SWAG
csendes tag
Sziasztok! A FreeMyApps-on hogyan tudok creditért letölteni fizetős alkalmazásokat? A gifts menüpontban csak amazon, itunes gift card meg hulu subscription van, alkalmazások nincsenek.. :\
-
ubid
senior tag
Valaki nem tudja h FTP manager nevu Appban ha letoltok pl Egypt videot azt hol tarolja le? Ha settingsben megnėzem a usageet akkor latni pl h 560mb az alkalmazas tehat valahol csak letarolja, de pl a videokban nincs. Nem tudom honnan lehet letorolni
-.-
-
Land
veterán
Eddig itt tartok a fizetősből: Geat Little War Game, Great Big War Game, NFS Most Wanted, Angry Birds Star Wars, Wild Blood, Pudding Monsters, Pou, Bastion, PvZ, Bad Piggies, Camera+, Fieldrunners 2, Sleep Cycle alarm clock, Where's My Water?, Tiny wings, Dead Space, Cut the Rope, Jelly Defense, Bejeweled
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
bull84ghia
őstag
Tudom ajánlani az emergency című játékot. Nekem nagyon tetszik, egyszerű de szórakoztató. Igaz nekem szakmába vág.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Land
veterán
Ismertek C&C szintű real-time stratégiát i4-re? Az sem baj, ha épp akciós!
Ez a Pou eléggé pixeles. Szerintem nincs normálisan megcsinálva az i4/i4s felbontásra.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
pinnacle
nagyúr
Visszaadják. Én is ezért kerestem ezt a linket. Írd meg, hogy nem tettszik a játék. Ekkora cég talán nem fog vacakolni. Örülnek, ha segíthetnek. Szerintem náluk tényleg fontos az ügyfelek elégedettség.
"Nothing makes Apple happier than to hear that we have pleased our customers. I hope that you continue to enjoy the iTunes Store.
Thank you for contacting iTunes Store support. I hope you have a great day."
Gondolom neked is ezt fogják válaszolni, de talán ők komolyan is gondolják.
-
ubid
senior tag
Ipadban h lehet kikapcsolni ezt az idegesito T9 szeru gèpeles segitot?
-.-
-
Möhe
addikt
Játszik valaki a CSR racing-al ?
Elakadtam,és nem tudom hogyan tudnám lebutítani a gépet,mert megkötések vannak az egyik versenyen.
a kép max 355le,max 3301-es súly[ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
Ide is beírom, kijött a Pudding Monsters! Ígéretesnek tűnik és csak 0,89 €.
-
vadászcsiga
félisten
Weight Journal
Karácsony utan jól jöhet -
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #4546 üzenetére
lehet a no-spa jobb választás
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #4546 üzenetére
E mellé leárazhatná a fejlesztő a felülős appját is, hogy a karácsonyi bejgli- vagy sörhas is lejjebb apadjon.
---
Jut eszembe a leárazásokról. A Sygic Europe 29.99 - ennél olcsóbb sose volt, viszont érdekes módon sokkal frissebb a térképi állománya, mint a szintén TeleAtlas térképet használó jóval drágább TomTomnak. És e mellett ingyen jár hozzá a domborzatos megjelenítés, a forgalmi infó és a sokkal jobb poi adatbázis.
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #4549 üzenetére
hogy tudod
FMA-t fészen nem nézitek? 50dodós gift-et szórnak ki ,csak meg kell találni valamikor napközben
világvége akció nem volt sehol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest