Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sittes79 #12685 üzenetére
Notebook mellett használom a telefont, szóval sok olyan cucc van, amit én nem használok, de mások szerint esszenciális. Mindenesetre az én listám:
Programok:
TeeVee
Voice Record Pro
Facebook
TuneIn Radio
Dropbox
GmailJátékok:
Wild West Pinball
World of Goo
Fruit NinjaÉs végül az AppZapp. Én erre a programra esküszöm, mert lusta voltam mást kipróbálni még. A lényeg, hogy minden nap összeszedi az akciókat, így egy csomó programot ingyenesen vagy kedvezménnyel tudsz beszerezni.
AppZapp Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest