Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky106
újonc
Köszönöm a gyors válaszokat! Azért erre reagálok mert pont ez a felvetett hiba, ami ha engem lehet, hogy nem is zavar mást felbosszantana állandóan. Tudom ez nem egy olyan kapcsolat mint az iPhone és a Watch között. De az, hogy valaki használja az iPadet, utána 3 óra múlva (közben nincs forgalom, aktivitás) megint akarja és addigra újra kell csatlakoztatni ebben az esetben nem tudnám neki választani.
-
Lucky106
újonc
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy édesanyámnak vennék ajándékba egy iPad 9,7" (2018) at de nem tudom megállapítani melyik változatnak van értelme. A lényeg, hogy tudjon rajta bárhonnan netezni. Ha Ő nem Cellulart kapna hanem mondjuk egy 128gb Wi-Fi-set akkor a telefonjárol megtudja osztani úgy, hogy ne dobja le a hotspotot? (gyakori volt, hogy iPhone-iPhone között egy idő után levette a megosztást) ha ez iPad esetében is így van akkor mindenféleképpen Cellular kell. Átlag felhasználásra lenne, így kiváncsiságból kérdezem gondolkodjak a régebbi verziók beszerzésén e vagy mindig a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest