Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Is-is. Az iPad vonal megmarad iPadOS--en, de a macOS BigSur-től már tud iOS appokat futtatni, natívan AppStoreból. Annyira, hogy a deveknek úgy kellett kirántaniuk az appjaikat, hogy NE legyen elérhető macOS-en. Mert amúgy simán futna a YT, WA, bármi, csak ugye a UI nincs optimalizálva és ki tudja milyen UX-t adna.
-
feddel
senior tag
Szerintem van remény hogy összehúzzák, eddig is az egységes összefüggő saját rendszer (hardver/szoftver) volt az irány, az M1-el még jobban erre megy, szóval a következő lépés lehet az iPad OS és az asztali még jobb összefésülése. Ez is benne van most nekem a választásban hogy iPad OS mégsem asztali azért, pl a Lightroom asztali (régi) verziója nem is fut, csak az iPad -os verzió. (Már ha akarok azon is szerkeszteni)
-
Ezzel meg kell várni a márciusi ipad pro-t, de valószínű marad külön a kettő. Ha az ipaden mac futna, több ram kellene bele és azzal kb kivégeznék a macbook air-t és a mac mini-t, plusz illene legalább 2 darab usb az ipadre ha már mac fut rajta.
feddel: Remény mindig van, de szerintem még nem lépik meg. Bár én örülnék ha legalább a pro 12.9 megkapná, azon a méreten lenne is értelme, magic keyboard-dal simán kiváltana egy air-t. Ha limitálnák 8 giga ramra, akkor maradhatna a macbook air mondjuk 16-tal mellette.
Vagy egy másik elmélet, 2022-ben kiadnak egy 15-ös ipad pro-t mac os-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest