Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Is-is. Az iPad vonal megmarad iPadOS--en, de a macOS BigSur-től már tud iOS appokat futtatni, natívan AppStoreból. Annyira, hogy a deveknek úgy kellett kirántaniuk az appjaikat, hogy NE legyen elérhető macOS-en. Mert amúgy simán futna a YT, WA, bármi, csak ugye a UI nincs optimalizálva és ki tudja milyen UX-t adna.
-
feddel
senior tag
Szerintem van remény hogy összehúzzák, eddig is az egységes összefüggő saját rendszer (hardver/szoftver) volt az irány, az M1-el még jobban erre megy, szóval a következő lépés lehet az iPad OS és az asztali még jobb összefésülése. Ez is benne van most nekem a választásban hogy iPad OS mégsem asztali azért, pl a Lightroom asztali (régi) verziója nem is fut, csak az iPad -os verzió. (Már ha akarok azon is szerkeszteni)
-
Ezzel meg kell várni a márciusi ipad pro-t, de valószínű marad külön a kettő. Ha az ipaden mac futna, több ram kellene bele és azzal kb kivégeznék a macbook air-t és a mac mini-t, plusz illene legalább 2 darab usb az ipadre ha már mac fut rajta.
feddel: Remény mindig van, de szerintem még nem lépik meg. Bár én örülnék ha legalább a pro 12.9 megkapná, azon a méreten lenne is értelme, magic keyboard-dal simán kiváltana egy air-t. Ha limitálnák 8 giga ramra, akkor maradhatna a macbook air mondjuk 16-tal mellette.
Vagy egy másik elmélet, 2022-ben kiadnak egy 15-ös ipad pro-t mac os-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest