Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Igen, tisztában vagyok ezzel azért is nézte az edigitalt, meg ezért is kértem a segítséget mert ti csak jobban tudjátok honnan érdemes. gsm boltból pont ezen okból nem kéne.
(#16912) Süvi
akkor csak jó lesz, max nem tudják mit árulnak, de a bolt ha ajánlott laptopok kapcsán akkor tabletban is korrektek lesznek? Ipon, mediamarkt, office depot, edigital szintű boltokra gondoltam, amik jók lehetnek ahol érdemes.
local1
arukeresot néztem [link] xoomstore, gsm boltok kilőve, talán pcland az első ami jónak tűnik?
-
hallerlaller
addikt
ahoy
rokonnak kellene egy ipad, edigitalt nézte ez ipad air? [link]
hol érdemes venni amúgy? lehet jó ipad mini is ha az olcsóbb, drónhoz kell neki videózni, sajnos androiddal nem hajlandó működni. nem nagyon vágom ipad verziók hol járnak most, van air meg pro meg sima ipad is?
köszi ha segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest