- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Igen, tisztában vagyok ezzel azért is nézte az edigitalt, meg ezért is kértem a segítséget mert ti csak jobban tudjátok honnan érdemes. gsm boltból pont ezen okból nem kéne.
(#16912) Süvi
akkor csak jó lesz, max nem tudják mit árulnak, de a bolt ha ajánlott laptopok kapcsán akkor tabletban is korrektek lesznek? Ipon, mediamarkt, office depot, edigital szintű boltokra gondoltam, amik jók lehetnek ahol érdemes.
local1
arukeresot néztem [link] xoomstore, gsm boltok kilőve, talán pcland az első ami jónak tűnik?
-
hallerlaller
addikt
ahoy
rokonnak kellene egy ipad, edigitalt nézte ez ipad air? [link]
hol érdemes venni amúgy? lehet jó ipad mini is ha az olcsóbb, drónhoz kell neki videózni, sajnos androiddal nem hajlandó működni. nem nagyon vágom ipad verziók hol járnak most, van air meg pro meg sima ipad is?
köszi ha segítetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest