- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hallerlaller #16925 üzenetére
Csak a GSM változatban van GPS.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16925 üzenetére
Folytassuk privátban.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16922 üzenetére
Ment PÜ.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16909 üzenetére
Ha drónhoz kell ( talán DJI-hoz? ), akkor "cellular" verziót vegyen, mert csak azokban van gps vevő. A wifi-s változatból az Apple kihagyta. Nekem Mini4 van, számomra az tökéletes méret.
-
Süvi
őstag
válasz
hallerlaller #16916 üzenetére
Magánszemélyként vagy cég nevére veszi a készüléket?
Ha magánszemélyként, akkor jó ha Apple Premium Reseller Boltból (apple.hu, istlye, icentre, MM, ED (eddig azt hittem, hogy hivatalos)), mert akkor jár +1 év szavatosság.
Ha cégként, akkor meg lehet venni a legolcsóbb helyen is, ahol adnak 27-es számlát, mert 1 év fog járni.
Korábban már én is linkeltem ezt az oldalt, de azóta kicsit megváltozott. -
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller #16916 üzenetére
Én az edigitalnál azért nem venném meg mert ők sem hivatalos apple foralmazók, bármennyire is nagy cég. Ahol venném: media, istyle,icetre, szolgáltató. Főként a 2. év szavatosság miatt. Nemrég kaptunk telefon cserét 21 hónapos iphone 6s-re alaplaphiba miatt, és újraindult a 2 év gari+szavatosság.
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller #16911 üzenetére
Ha 27%-számla kell róla szerintem az áru kereső háromnegyede kiesik, mert 0 perces használtként árulják 0%-os számlával max, amit meg csak költségnek lehet elszámolni . Nem is olyan régen végigjártam ezt az utat. Már csak az a kérdés hogy jó-e a nullás számla .
-
D4ni
őstag
válasz
Attól az oldaltól ami egy konkrét típust árul abszolút nem azonos névvel én elfelejteném őket. Profi cég lehet 😀
-
Süvi
őstag
válasz
Milyen Ipad-ok vannak.
Az linkelt oldalon megjelenő Air3 az Air2-t leváltó Ipad 9,7 2017, tévesen szerepel a névben az Air, az Apple már nem hívja úgy hivatalosan. -
Ragnar95
félisten
válasz
hallerlaller #16909 üzenetére
Ez nem Air, ez a legújabb sima iPad (tehát nem Pro), ami csak simán iPad néven fut.
Hardveraprón van pár megbízható eladó, én karsaitomasztól vettem már jópár terméket és tökéletesen megbízható, illetve elég jó áron adja az Apple termékeket.
Jelenegl iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad 9.7" és iPad Mini 7.9" a 4 iPad modell, amit újonnan árul az Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, Fekete, Space grey
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, fehér
- 10"Samsung Galaxy TAB4 SIM kártyás tablet
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple
- iPad mini 7 cellular 128GB AppleCare+ Apple pencil USB Paperlike + tokok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest