Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi az nekem is megvolt, de mivel nem volt soha az életben tabletem, nem tudom mi számít. A 7,9 az csak a képernyő, vagy a fekete keret is számít? Melyikbe fog belemenni? Kisebbe vagy a nagyobba? Pont amiatt kérdezem, mert a káva nem tudom mennyit számít a méretben (mi van, ha a kijelző méret mellé vékonyabb fekete káva társul? Akkor a készülék átmérője ugye kisebb lesz. Aztán lehet hogy csak én dimenzionálom túl a dolgot...

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
a hétvégén én is beléptem az alma tulajok klubjába, és kaptam egy iPad mini-t (első gen). Arra gondoltam, hogy kb csak munkára használnám: szövegszerkesztés, némi táblázatkezelés, és internet esetenként.
szeretnék hozzá egy kis használható billentyűzetet is, amivel könnyebb lenne gépelgetni. Találtam az edigitalnál ezt a tokot (tok1, tok2) szerintetek jó lehet? Mekkora méret kell géphez? 8-9-10 collos?Köszi a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest