Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi az nekem is megvolt, de mivel nem volt soha az életben tabletem, nem tudom mi számít. A 7,9 az csak a képernyő, vagy a fekete keret is számít? Melyikbe fog belemenni? Kisebbe vagy a nagyobba? Pont amiatt kérdezem, mert a káva nem tudom mennyit számít a méretben (mi van, ha a kijelző méret mellé vékonyabb fekete káva társul? Akkor a készülék átmérője ugye kisebb lesz. Aztán lehet hogy csak én dimenzionálom túl a dolgot...

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
a hétvégén én is beléptem az alma tulajok klubjába, és kaptam egy iPad mini-t (első gen). Arra gondoltam, hogy kb csak munkára használnám: szövegszerkesztés, némi táblázatkezelés, és internet esetenként.
szeretnék hozzá egy kis használható billentyűzetet is, amivel könnyebb lenne gépelgetni. Találtam az edigitalnál ezt a tokot (tok1, tok2) szerintetek jó lehet? Mekkora méret kell géphez? 8-9-10 collos?Köszi a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arena Breakout: Infinite
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest