Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, adott egy Ipad Mini 2 4g 64gb. Kijelző csere lenne.
(ez azért fontos mert ha lecserélném a mini 4-re horror lenne egy több éves konstrukcióért)Sajnos az akku a tabletben púposodott, ez idővel tönkretette a kijelzőt, sokszor vibrál, csíkozódik, elvittem szervízbe, akkut kicserélték, kijelzőt nem mert akkor még nem volt annyira vészes. folyamatosan romlik, egyre többet csíkozódik, elszineződik. Szóval szerintem a kijelző csere a legértelmesebb választás.
A kérdés az, hogy magam próbáljam meg a cserét otthon berendelt eszközökkel, vagy ezt pláne bízzam szakemberre. Ha igen hol a legérdemesebb megcsináltatni Budapesten? Ár, szakértelem szempontjából?
iphonedoki? 22.000 már korrektnek tűnik
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Sajna nincs, de ha lezárom a kijelzőt és újra "megnyitom" az ipad-et akkor jó, szóval mikor mit gondol feloldáskor, van amikor patika, van amikor ilyen. De amit még észrevettem hogy a kijelző közepe a tabletnek erősebb nyomásra elszíneződik. Szerintem nyáron nem tett jót neki az autóban levő forróság, gps-nek használom főleg, és volt 2x is, hogy otthagytam a szélvédőnél :/
Nem mai darab, sokat van használva, lehet az akku "puffadt meg". -
Unbaised-Ben
senior tag
Ötlet hogy ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- nVidia tulajok OFF topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest