Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stellaz
üzenetére
Ez a gyártó nem úgy gondolkozik, hogy ez egy pc, és alkalmazásonként szabályozod a hozzáférést, hanem a profilnál tudod megadni, hogy mihez fér hozzá a felhasználó. Ebből a szemszögből nem értelmezhető, hogy ugyanaz a profil (felhasználó) egyszer hozzáfér a yt-hoz, egyszer nem. Az a profil, aki be van jelentkezve, az használja. Ezért minden üzenete, személyes adata azonnal hozzáférhető.
Olyan értelemben persze "megoldható" amit akarsz, hogy amikor odaadod a gyereknek a tabletet, akkor te kijelentkezel az id-dből és ő bejelentkezik a sajátjával, de ezt nem nevezném egy jó megoldásnak, nem igazi felhasználóváltás. Sajnos ezt a gyártó ugyanúgy egy személyes eszköznek tekinti mint a telefont, az oprendszere is egyébként ahhoz áll közelebb, nem a számítógéphez. -
DanielLong
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
Megértem a kritikád. Fájl másolást én PC-n 3utools-szal csináltam, az működött jól. Egyébként a megosztott mappákat meglepően jól látta a tablet, hozzáadtam a fájlkezelőben a pc-t, mint egy szerver, tudtam az ip-jét. Néztem róla így filmet és szépen működött. Wifivel nem volt gondom, eddig mindenhol stabilan ment nálam, pedig 4-5 különböző router is volt. Profilok nekem is hiányoznak, Bluetooth-t nem ismerem.
-
chatran
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Az app store az ahonnan az alkalmazásokat le tudod tölteni az iPad-re. Az Apple Store meg ugyanaz, mint az apple.hu, onnan apple cuccokat és kiegészítőket lehet rendelni.
Az első nélkül nem, a második nélkül simán lehet élni. Le is törölheted.A beállításoknál a ti ID-tokkal van bejelentkezve az iPad az iCloudba?
-
chatran
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Gondolom nem törölte az ipad-et, mikor eladta. Beállítások, általános, ipad átvitele vagy alaphelyzetbe állítása, itt pedig összes tartalom és beállítás törlése.
Ha nem akarjátok törölni az egészet akkor az a megoldás, hogy a frissíteni kívánt appot törlitek és letöltitek újra, immár a ti apple ID-tokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer Egér RGB!!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest