Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stellaz
üzenetére
Ez a gyártó nem úgy gondolkozik, hogy ez egy pc, és alkalmazásonként szabályozod a hozzáférést, hanem a profilnál tudod megadni, hogy mihez fér hozzá a felhasználó. Ebből a szemszögből nem értelmezhető, hogy ugyanaz a profil (felhasználó) egyszer hozzáfér a yt-hoz, egyszer nem. Az a profil, aki be van jelentkezve, az használja. Ezért minden üzenete, személyes adata azonnal hozzáférhető.
Olyan értelemben persze "megoldható" amit akarsz, hogy amikor odaadod a gyereknek a tabletet, akkor te kijelentkezel az id-dből és ő bejelentkezik a sajátjával, de ezt nem nevezném egy jó megoldásnak, nem igazi felhasználóváltás. Sajnos ezt a gyártó ugyanúgy egy személyes eszköznek tekinti mint a telefont, az oprendszere is egyébként ahhoz áll közelebb, nem a számítógéphez. -
DanielLong
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
Megértem a kritikád. Fájl másolást én PC-n 3utools-szal csináltam, az működött jól. Egyébként a megosztott mappákat meglepően jól látta a tablet, hozzáadtam a fájlkezelőben a pc-t, mint egy szerver, tudtam az ip-jét. Néztem róla így filmet és szépen működött. Wifivel nem volt gondom, eddig mindenhol stabilan ment nálam, pedig 4-5 különböző router is volt. Profilok nekem is hiányoznak, Bluetooth-t nem ismerem.
-
chatran
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Az app store az ahonnan az alkalmazásokat le tudod tölteni az iPad-re. Az Apple Store meg ugyanaz, mint az apple.hu, onnan apple cuccokat és kiegészítőket lehet rendelni.
Az első nélkül nem, a második nélkül simán lehet élni. Le is törölheted.A beállításoknál a ti ID-tokkal van bejelentkezve az iPad az iCloudba?
-
chatran
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Gondolom nem törölte az ipad-et, mikor eladta. Beállítások, általános, ipad átvitele vagy alaphelyzetbe állítása, itt pedig összes tartalom és beállítás törlése.
Ha nem akarjátok törölni az egészet akkor az a megoldás, hogy a frissíteni kívánt appot törlitek és letöltitek újra, immár a ti apple ID-tokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest