Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.@stellaz:
Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki. -
stellaz
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Bluetooth aaf ott rossz, ha valaki jó minőségű audiót hallgatnál. Az LDAC az 4 X nagyobb audió bitrátával dolgozik. Egy szint felett már egyértelműen hallani a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Raspberry Pi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest