Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.@stellaz:
Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki. -
stellaz
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Bluetooth aaf ott rossz, ha valaki jó minőségű audiót hallgatnál. Az LDAC az 4 X nagyobb audió bitrátával dolgozik. Egy szint felett már egyértelműen hallani a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest