- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #48788 üzenetére
iPad Minin próbáltam, emiatt kár átállítani angolra a nyelvet. Van benne egy image playground nevű app amivel ideig-óráig el lehet lenni, ismerősök arcképeit betenni, és megnézni ahogy csinál belőle egy avatart ami autóversenyző, farmer, túrázó stb. Van, akinél tök jól eltalálja, de általában nem egy nagy szám. A többi feature nekem ennyire se volt érdekes. Ja, majd még egy képen el akarok vele tüntetni zavaró elemeket, de különösebben nem nevezném lényeges faktornak az apple intelligence-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest