Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
talamasca
üzenetére
Hát nekem már másfél éve az M1 pro van, így nem kell váltani.
"A Luma nem rossz" de nem is jó. Ez a privát véleményem, tudva, hogy youtuberek ezrei használják megelégedéssel. Inkább úgy fogalmazok, nekem elképesztően nem esik kézre a használata, pár komolyabb dolgot például megtaláltam benne, pár alap dolgot pedig netes kereséssel se. De mindegy, annyira nem érdekel, le is tettem a használatáról már. Most, hogy jön a final cut, bekerülhet a "megvásárolt, de törölt" appok sorába. Nem bánom, hogy megvettem, mert pár videót megcsináltam vele, aminél azt az adott funkciót nem tudtam kiváltani a gyári imovie-val, de nem bánom, hogy lesz pro alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest