Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
tybsen
üzenetére
Már válaszoltak de mivel hasonló dilemmában voltam ezért leírom a véleményem.
Szerintem megéri a felárat a 2020-as 11 pro, vagy inkább úgy fogalmaznék hogy az ipad air 4 is sok pénzbe kerül és olyan funkciók hiányoznak belőle amik nagyon sokat dobnak az élményen.
Meg kell nézned egyesével hogy mire van szükséged a pro nyújtotta extrákból. Pl.
Dupla táhely, mennyire tárhelyre lesz szükséged? Mire szeretnéd használni?
Ultraszéles lencse, lidar, számít e a kamera?
120hz teljesen más élmény, utána a ios nyújtotta fluid 60hz darabos lesz. Tényleg durva a felhasználói élmény sebesség szempontjából.
4 hangszóró, tuti jó az airnek is a hangszórója de azért nem ugyanaz.
És ami nálam döntő volt az a 6 gb ram. Következő rendszerek megfogják hálálni.
Kijelző 100nittel többet tud papíron, nappal nagyon érződik a különbség.
a14 egymagon erősebb, több magon az a12z. Grafikában az a12z erősebb. Szerintem átlagfelhasználó szempontjából lényegtelen.
Face id, touch id. Személyes preferencia.
Ha neked ezek nem fontosak akkor elgondolkodnék az airen, ha viszont igen akkor mindenképp pro. De ez csak az én véleményem, egyszerűen olyan pici a felár hogy most megéri a pluszt. -
Divinity
őstag
válasz
tybsen
üzenetére
Ezt neked kell tudni, hogy neked megéri e. Azt mondjuk tudni kell, hogy a touch sampling az 120 Hz az Air esetében is ami azért elég gördülékennyé teszi. Szerintem a plussz 2 hangszóró meg a kijelző frissítés és a soc sem mérvadó. A kérdés a felhasználáson van, elég e a 4 GB RAM és 64 GB tárhely vagy sem.
Én tavaly futottam be ugyanezt és az Air mellett döntöttem és most is így döntenék mert nincs szükségem a plusszra amit a Pro nyújt, frissítésben meg nem 1-2 év van egyikben sem hanem inkább 5-6
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest