Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
SingleFrench
üzenetére
Bár magam is iPad 8 tulajdonos vagyok, azt mondom, hogy Netflixre meg YouTube-ra nem ez a legjobb tablet, valami Samsunggal sokkal jobban jársz. Mert annak a 16:10-es képernyő aránya jobban illik a filmekhez, mint az iPad 4:3-a. Itt egyszerűen túl sok a fekete sáv alul meg felül (meg oldalt is, a keret miatt
). Az Air-nél ez talán a vékonyabb keret miatt kevésbé feltűnő.
Nagyon jó tablet az iPad, de itt a kontent miatt szerintem hátrányban van. Egymás mellett egy A510, meg egy iPad 8, mindkettőn YT full screenben:
-
xhege
veterán
válasz
SingleFrench
üzenetére
Én tartalomfogyasztásra, e-mailezésre és fotók szerkesztésére használom az iPad 8-at nagy megelégedéssel. Én úgy voltam vele, hogy ha a Lightroom megakasztja fotók szerkesztése közben, akkor majd beruházok egy Air-re, de simán megy, így felesleges lett volna egy forinttal is többet költenem.
-
Kaba
veterán
válasz
SingleFrench
üzenetére
A céljaidnak az iPad 8 is megfelel,csak tartalomfogyasztásra az Air 4 nem szükséges.Az iPad 8 akku nem jobb,mint az Air 4 akkuja,fordítva van az Air 4 akku készenléti és felhasználási ideje nagyobb és gyorsabban is tölthető mint az iPad 8 akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Az Air-nél ez talán a vékonyabb keret miatt kevésbé feltűnő.