Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Richee11
üzenetére
Az android rendszer felépítésében jobban hasonlít a windows-hoz.
A kezelése kézenfekfőbbnek tűnhet, olyan felhasználó számára, aki nem nyüstölt még apple terméket.Az S6 lite-ban nincs DeX.
Az ipad 8 prociban, memóriában köröket ver a lite-ra. Arról nem is beszélve, hogy az alkalmazások optimalizálása mennyit ad nem mérhető értékben a futásteljesítményhez.
Egyéb alkotókat tekintve, ha árban versenyezteded egy notival, súlyos százerekben kell gondolkodni, hogy ilyen értéket képviseljen egy windows-os gép.
Viszont, ha egy héten belül nem barátkoztok meg a táblával, akkor talán soha.
Az ipad egy jó gép. Egy nagyszerű találmány.
Az irány is jó, de a változások még csak most kezdődtek igazán. -
kalanchoe
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
1. én billentyűzetből a Logitech Rugged Folio-t használom, de igazából bármit tudsz hozzá használni, ami bt-s, smart connectoros. én személy szerint a Logitech billentyűzeteket tudom ajánlani, nekem ez bevált, viszont ez egyéni igény és pénztárca kérdése.
2. ceruzából az eredeti a legjobb, de alternatívának megemlíteném a Logitech Crayon-t, és az Adonite Note-ot (én ezt használom). nyilván, nincsenek annyira jók, mint az Apple Pencil, nem mutatják a pontos töltésértéket és nincs bennük nyomásérzékenység, azonban jegyzetelésre ugyanúgy elengedő lehet.
3. én mindenképp az iPad-et mondanám, használtam már néhány Androidos tabletet, olcsóbbat-drágábbat, viszont egyik sem ért fel az iPad szintjére támogatásban. ezzel konkrétan esetemben ki tudtam váltani a laptopom, ezt az előző tableteimmel nem sikerült. persze attól is függ, hogy te milyen térben, és mire használnád. -
jófejsrác
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
Én haza fogok beszélni elfogultan. Szerintem az iPad-nek a maga kategóriájában nincs alternatívája. Volt a kezemben androidos tablet, meg van is itthon a családnak valami Asus, de az ipad mini 1-et jobb érzés használni mint azt (netezésre).
BT billentyűket nyugodtan rá tudod csatlakoztatni bármelyiket, sőt usb adapterrel kábelest is. Ceruzát én csak gyárit vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest