- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Végül egy ilyet [link] vettem és hát nyugodtan mondhatom, hogy félsiker

Vagy inkább 40%
Szóval a billentyűzet fasza, jól is néz ki, van rajta rendes hosszú í (erről később), a minősége is rendben van és méretre jobb, hogy nem olyan apró, mint az Ewent, sőt van rendes numerikus bill. is. Hangosnak hangos, dehát ez van.
Ami miatt mégsem tökéletes az az, hogy hiába állítom az ipaden a hardveres billentyűzet nyelvét bármire (automatikus, magyar, magyar-QWERTY), a hosszú í és a 0 fel van cserélődve és az egyéb karakterek (@, \, stb) sem ott vannak, ahol egy magyar billentyűzeten kellene lenniük.
Hosszabb távon vagy megszoknám, vagy megőrjítene, de pont azért nem vettem magic keyboardot, mert túl sokat azért nem fogom használni, csak pár alkalommal.Az egér már egy másik történet, hiába csatlakozik BT-n keresztül az ipadhez, meg sem moccan. Ha a 2,4G-s vevőegységét bedugom, akkor működik, dehát ugye pont azért vettem BT-s bill+egér kombót, hogy ne kelljen ezzel szórakozni.
Gondolkodom még, hogy visszavigyem az egészet és visszakérjem a pénzt, de a bill. tényleg nem rossz, csak hát ugye nem tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bundle topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest