- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sikerült megcsinálni.
Icloud.com-on kikapcsoltam az ipad keresés funkciót (mivel ugye az ipadról már nem tudtam), ez önmagában az egész ipadet visszaállította gyári állapotba. Ekkor már működött, csak ugye alap beállítás úgy van, hogy rögtön azzal kezdi, nyomja meg a home gombot. Nah ugye ez nekem nem működik a tönkrement fizikai gomb miatt, és ilyenkor meg nem elérhető még az Assistive touch a képernyőn, mivel a beállításoknál ez alapból ki van kapcsolva resetet követően.De szerencsére itunes-on keresztül a biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, így az egész gép visszaállt még a törlés előtti állapotra, tehát ki tudtam kerülni a tiszta gyári állapotból való indulást és így a fizikai home gomb használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest