Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Én most iPad-en retusálok, mert sokkal gyorsabban megvagyok a Pencil-lel, Affinity-vel az anyaggal, mint hogy a PC-n vagy Macbookon szerencsétlenkedjek. Pedig van Wacom táblám is.
Viszont hosszú anyag utómunkájára alkalmatlan, nincs is elég hely ,hogy mondjuk egy lagzi anyagát egyben felmásoljak kötegelt utómunkára, meg normálisan mappázva nem is lehet másolgatni őket, ömleszve importálná valahová oszt csók.
A True Tone kijelző egyébként alapvetően nagy királyság, de fotós melónál képes néha megtréfálni, ha elviszi a WB-t a környezeti fények után, talán jobb olyankor kikapcsolni.
-
galaxys80
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát igen. Pont, hogy a felhasználók jelentős hányada szórakozásra és nem munkára használja az iPad-et.

Őszintén szólva jelenleg én sem tudnám elképzelni, hogy a munkám terén kiváltana egy laptopot vagy PC-t.
Felmerülhet ugye ilyenkor a kérdés ugye, hogy akkor mire is jó a Pro széria.
-
Jano_023
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A véleményem szerint a problémád nem is annyira a rendszerből hanem inkább az adott program használatából adódik. Miért van hogy egy program használhatatlan ha az alól készítesz valamit és azt mért akarod másból megnyitni és ott szerkeszteni és aztán vissza tuszkolni a másikba ha az szar? Azért a rendszer ahogy írtuk nem felhasználó barát mint mondjuk egy android (amit amúgy én is jobban szeretek), de itt szerintem a program a ludas és az ahogy ezt a filet kénytelen vagy kezelni. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Gamer Egér RGB!!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest