Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
smallcurrant
üzenetére
Előtted kicsivel írtam róla egy rövid, személyes beszámolót. Olvass vissza, ha meg aktuális.
-
Alex91
félisten
válasz
smallcurrant
üzenetére
Nekem most parhuzamosan van 1 GB RAM-os es 2 GB RAM-os iPad-em. Azert azt tulzas allitani, hogy hasznalhattalan 1 GB-al, de hosszu tavra valoban mar 2 GB-osat erdemes venni. Hattertar eseten a 16 GB-os szinten kerulendo, bar lehet meg azt is hasznalni. Ugyan lassitott az Apple, de a 32 bites cuccok kilovese utan valoszinuleg a kovetkezo lepcso az 1 GB RAM-os eszkozok tamogatasanak megszunese lesz, persze, hogy ez az iOS 12-vel jon-e vqgy kesobb... Merettel kapcsolatban en a nagyobbat preferalom, szerintem (es Steve Jobs szerint is) a 10" koruli meret a megfelelo
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek... -
adise
őstag
válasz
smallcurrant
üzenetére
4éves tabletért az egyáltalán nem jó ajánlat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek...