Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1843) Beniii06 válasza #07746304 (#1842) üzenetére


Beniii06
őstag

Azt mondjuk nem értem, hogy a Telekom bekötése miatt miért a Digi topikba írtál, oda nem válaszolok mert off lenne, inkább itt.

Területfüggő, mert a bekötéseket alvállakozók csinálják szinte már csak. Nekem pl. egy hét alatt bekötötték, sőt még hamarabb is jöttek egy nappal, mert éppen a szomszéd utcában hamarabb befejezték és telefonáltak, hogy nem érnék-e rá, mert jönnének gyorsan bekötni, ami úgy is volt. Egy bekötésre amúgy 2 órás időablakokat(8-16 óra között) adnak, de a gyakorlatban 20-30 perc alatt bekötik és mivel darabszámonként kapnak fizetést, érdekük is a minél több munka elvégzése.

Azt hozzáteszem, hogy itt is frissen kiépített terület volt, én még akkor rendeltem személyesen, amikor még a weboldal sem írta ki, csak azt hogy lesz szolgáltatás, sőt a boltban is az ügyintézőnek telefonálgatnia kellett, hogy fentről megmondják, már köthető.

Azt elfelejtettem írni, hogyha X napon belül nem kötik be, akkor kötbér jár neked(úgy emlékszem, hogy 30 nap után), szóval ha nem sürgeted őket, az első-második hónap ingyen lehet.

[ Szerkesztve ]

"Got any other secret weapons?"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.