- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
válasz
altoalto #413 üzenetére
nálam egy régi maxtor volt a ludas, de szerintem a tiédben nem hinném h gond van vele. egy hdd sentinelt feltehetsz és tesztelheted, mert az pontosabb és a hibákat is hamar kiszűri. szerintem a nettel lesz a gond, illetve magával a játék szervereivel. új géppel ugyanazzal a nettel simán ment akadás nélkül nálam.
jitterrel inkább röccenések, stutterek lennének. ilyen hosszú laggok szerintem vmi nagyon meredek késleltetés miatt lehet, de ha csakis ennél a játéknál fordul elő, akkor valószínűleg a szerverrel van probléma. azért majd egy stabil, jó nettel is csekkold le. -
tombar
senior tag
válasz
altoalto #409 üzenetére
nálam is volt hasonló helyzet, csak bárhol játszottam, bármilyen jó nettel ugyanúgy laggolt, droppolt a szerver. nálam hdd haldoklás volt a hiba. esetleg nézd még meg a bf play4free-t, tanki online-t stb. illetve célszerű lenne vezetéken is megpróbálni a témát, esetleg egy olyan havernál, akinél garantált a rendes futás/kis ping. valószínűleg stutterelsz, szóval a hálózatnál lesz a gond, ami remélhetőleg csak a wifin jelentkezik. viszont a bfh szerverei híresen gyengék, 100-150 körüli pinget nem tudnak lekezelni, legalábbis nálam nem.
-
club1
veterán
válasz
altoalto #409 üzenetére
A 80-100-as pingből gondolom, hogy nem vezetékes, hanem valamilyen vezetéknélküli szolgáltatón keresztüli internetkapcsolatról van szó. Vagy ez a ping Magyarország felé értendő csak? Mert ha utóbbi, akkor az természetes, a ping a távolsággal nő... Pingtest.net helyi szervert kiválasztva mit mond?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest