- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
altoalto
tag
Udv! Lenne egy komoly problema a netemmel. Tobb forumra irtam idaig, de sehol nem birtak segiteni. A gepem I7, 12gb ram szuper vga. Szuz win7 64 bites rendszer. Szoval hardver oldal okes. A problemam a kovetkezo:Lagggg! Feltettem a gepemre a netmeter nevu progit. Azzal szoktam figyelni az esemenyeket. Amikor youtubon hd videot nezek 500-550 kb/s-el toltok le. Atlagban a speedtest 4 mbps sebesseget mer letolteskot. A datanet hasonlot. Ping 65 a magyar szerverre. Kulfoldon, eszakon elek. Feltoltesnel 0.5 mbit kornyeken all meg a mutato. Kedvenc jatekom a Battlefield Heroes. Ennel a jateknal allandoan a "problema a kapcsolattal" uzenetet irja ki jatek kozben. Europai szervereken jatszva az emberem jatek kozben lefagy nehany masodpercre, kis szunet majd ujra es ujra ezt csinalja. Szinte jatszhatatlan. Probaltam minimum felbontassal, hanggal windows ablakban jatszani. Semmit sem segitett a laggoloason. Abszolut nem ertem miert van a laggolas. Fps-em vegig 100 felett. A prociterheles uresen 1%, jatek kozben atlag 13-14%.Max 20%. Minden felesleges futo alkalmazas kikapcsolva. A jatek a netmeter szerint alig hasznal valamennyit. 10-30 kb/s. Rossz diagnoszitkai progit valasztottam volna? Nehany szerver kiirja a pingem a ping parancsot beeirva. Ez altalban 88-98 kozott mozog. Valakinek otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest