- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
altoalto
tag
Marad hat
Ezert irtam az elejen, hogy sok helyen kertem mar segitseget, de senki nem tudja miert akad ez a jatek mindket gepemen. Amikor 8mbites netem volt szinten akadt, csak nem ennyire. Ma reggel mertem egy francia szerveren pinget. 49 pinget es 5 jittert irt ki es A minositest adott. Tenyleg erthetetlen a miertje.
-
-
altoalto
tag
A bf play4free vel nem volt eddig gondom az elozo nettel. A mostanival meg nem neztem. A mervelemez 5.6-os erteket mutat a computers performance listan. A tobbi ertek 7.6 kornyeken all. O a leggyengebb lancszem a rendszerben, de nem hinnem, hogy haldokolna, hiszen a Far Cry3 elment rajta.
A vezetekes dolog nem fog menniTalan ha atlasszozok egy adag kabelt a folyo tuloldalara
Valahogy olyen erzesem alakult ki, mintha a kis fajlok (toredekek) elerese hosszabb idot venne igenybe, mint egy nagy youtubos hd videot megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest