- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
altoalto
tag
Marad hat
Ezert irtam az elejen, hogy sok helyen kertem mar segitseget, de senki nem tudja miert akad ez a jatek mindket gepemen. Amikor 8mbites netem volt szinten akadt, csak nem ennyire. Ma reggel mertem egy francia szerveren pinget. 49 pinget es 5 jittert irt ki es A minositest adott. Tenyleg erthetetlen a miertje.
-
-
altoalto
tag
A bf play4free vel nem volt eddig gondom az elozo nettel. A mostanival meg nem neztem. A mervelemez 5.6-os erteket mutat a computers performance listan. A tobbi ertek 7.6 kornyeken all. O a leggyengebb lancszem a rendszerben, de nem hinnem, hogy haldokolna, hiszen a Far Cry3 elment rajta.
A vezetekes dolog nem fog menniTalan ha atlasszozok egy adag kabelt a folyo tuloldalara
Valahogy olyen erzesem alakult ki, mintha a kis fajlok (toredekek) elerese hosszabb idot venne igenybe, mint egy nagy youtubos hd videot megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest