Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimspie
tag
Hali! Kb 4-5 hónapja tapasztalom azt a jelenséget, hogy megszűnik az adatforgalom (lenullázódik) pár másodpercre, ez letöltésnél nem zavaró sőt netezés közben sem, de pl online játékoknak hirtelen nagy lagot okoz ami nagyon bosszantó! Battlefield 3-nál vettem észre először, hogy csak úgy elkezdődik ez a jelenség és nem tudom, hogy miért csinálja van-e valami ötletetek, hogy miről lehet ez?
Tesóm gépén is ugyan ez a jelenség , természetesen egy helyről jön az internet, routerrel osztjuk szét. Kábel probléma sztem nem lehet .. Online filmnézésnél okoz még kellemetlenségeket mert ilyenkor gyakran az is előfordul, hogy nem tölti be tovább a filmeket és lehet az oldalt refreshelni. Van mikor egyáltalán nem csinál ilyesmit, de az a jellemzőbb, hogy szakadozik.
Mellékelek egy képet a bandwidth monitorról is, hogy miként kellene ezt elképzelni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi