Új hozzászólás Aktív témák

• Dendytv

senior tag

Sziasztok.
    Elsősorban is köszönöm azoknak akik segítettek nekem a pénz beutalási problémámban. :R Meg sikerült oldani, mivel jeleztétek, hogy majd írjam le, le írom.

Első sorban is nem olyan egyszerű volt ahogy én azt elképzeltem, hogy be addolom neki a számla számot miről vegye le a pénzt és majd ő szépen konvertál magának.
    A bank applikáción belül nyitottam egy olyan virtuális kártyát ami EUR alapú arra utaltam UAH-ot és ő szépen át konvertálta azt magának EUR-ba, aztán jött a másik kisebb gondom, hogy én Wize on keresztül szerettem volna be utalni a pénzt, de ukrajnában nem működik a wize. Vagyis nem teljesen, találtam egy olyan videót ami segít, hogy Ukrajnából hogyan tudsz IB számlára tenni pénzt, egyszerűen Gpay és Iban kombinációval (azért wize, mert a bank maga ahol bankolok nekem 50USD-re 12USD költséget vett volna le :Y ) Ha valaki szintén olyan országból jönne kérdezni, hogy hogyan kell pénzt tenni IB-re ahol ez ennyire be van bonyolítva szívesen be linkelem a videót a még nem létező összefoglalóhoz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés