- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
gedikart #1471 üzenetére
Szerintem semmi sem történik. Amennyire tudom az, hogy csak befektetéshez lehet váltani valami magyar jogszabályi ökörség. Az IE ír székhelyű. Mindaddig amíg megfizeted a jutalékot a váltás után, őket totálisan hidegen hagyja hogy utána mit csinálsz a saját pénzeddel. Beutalod, váltod, kiutalod, mindegy. Úgyis minden automatikusan megy, nincs veled extra költségük. Hacsak nincs valami ír pénzmosási rendelet ami miatt kötelesek elővenni, részükről annyiszor váltasz amennyiszer kedved van, és totál nem érdekli őket hogy miért tetted.
A második kérdésedet nem értem. Az utalási díjakat itt találod, a withdrawals részen. EUR-t utalni GIRO-n 1€/alkalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest