- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gedikart
aktív tag
válasz
Ixion77 #1292 üzenetére
Nálam, mint kezdő usernek, az volt a fura TWS-ben, hogy naivan beküldtem ezres nagyságrendben az EUR.HUF vásárlást FXCONV-re, viszont az árfolyam épp eltávolodott a kívánttól, és reggel 9 órakor 11+1+2 EUR-t vett nekem ~800 Ft költségen, viszont a feltételem (ezres nagyságrend) így még nem teljesült, mert az árfolyam továbbra sem volt ott. Szóval ha nem nézek rá, akkor esetlegesen tovább vásárolgatott volna így tördelve az igényemet, így canceleztem. Állítólag létezik condition feltétel, de nem találtam meg/nem teszteltem hogy ezt pontosan mivel kell megadni neki.
Szóval ez miatt végül market áron küldtem be webről
Desktop-ban egyébként megadható az FXCONV (úgy tudom van egy advanced gomb).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest