Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
xmad
őstag
látja a teljes 3GB a rendszer. csak a cpu-z nem.. megnéztem a hyperx 2.0V van rá irva.. rá kerestem a gyártó oldalán az időzítésére is.. nem is 5-5-5-15 hanem 4-4-4-12 őt irtak 1,95V-on.. most megnézem az OCZ-t annak mekkora fesz kell.. mer nincs rá irva.. nekem is úgy mondták h 1,9 de ezekután már nemvagyok biztos benne
szerk: hivatalos oldalon csak a 2x2GB sli ready ramot találtam.. de az 4-4-4-15 2,1V
be állíthatom a kingstont is 4-4-4-15-re? az nem gond ha azt irták 4-4-4-12?
-
xmad
őstag
ja igy már értem. oké. most adtam neki 0,2-őt.. akkor elvileg 2,0V-ot kap mind2.. az már elég lehet? az 1,9-es nek és 2,1-es ramnak? de megnézem mert lehet a hyperx csak 2.0 V kell
cpu-z pl nekem spd fül.. slot 2 be nekem nem is érzékel semmit.. az durva?
de ha a ramok szarakodnak akkor tuning nélkül miért nem okoz instabilitást? pedig most is 800 on mennek
-
tomyka74
senior tag
feszekhez nem nyúltam, annyi , h a vcore-t állítottam a VID értékére a biosban.
mind a kettő 1.2625 v. mert állítolag ez így jó
de amugy nehéz eldönteni mi jó, mert mindenki mást állít, aztán ilyen kezdő tuningos mint én állítgatja jobbra-balra mindig amit olvas arra, háááááááát............szegény gép , h meg nem bolondul már tőlem

-
törölt tag
-
-
petrinho
csendes tag
igen a legfrissebbel és ráadásúl teljes jógú,nem trial verzió..szval azzal elvileg nem lehet gond..jah és azt már megfigyeltem h 1 progi sem mutatja az alaplapom nevét(egyébként asrock 1333glan)hanem azt írja h unknown,max a chipsetet írja ki és egyedül a cpu-z írja ki h 4core1333 glan,de a gyártót az sem ismeri fel...lehet ez a gond?
jah bocs most nézem 4.20as az everest és van már 4.60..akkor megnézem h azzal jó-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ulefone Armor 33 Pro
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

úú ez egy jó összefoglaló írás, tetszik meg is értettem, köszönöm !

Hasznos ez az infó kösz.