Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrinho
csendes tag
Bocsi h ilyen késve írok..az a helyzet h nekem 1 szar alaplapom van asrock 4core 1333glan 2.0,elvileg biosból nem lehet feszt állítani,ezért kérdezném h van-e olyan progi ami tudja,vagy hanyagoljam mert a lap nem képes rá...amúgy a procim E5200as.Előre is köszi a választ!

-
petrinho
csendes tag
Sziasztok! Eine kleine kérdésem lenne..van olyan progi ami tudja windows alól állítani a cpu feszt?
-
petrinho
csendes tag
igen a legfrissebbel és ráadásúl teljes jógú,nem trial verzió..szval azzal elvileg nem lehet gond..jah és azt már megfigyeltem h 1 progi sem mutatja az alaplapom nevét(egyébként asrock 1333glan)hanem azt írja h unknown,max a chipsetet írja ki és egyedül a cpu-z írja ki h 4core1333 glan,de a gyártót az sem ismeri fel...lehet ez a gond?
jah bocs most nézem 4.20as az everest és van már 4.60..akkor megnézem h azzal jó-e -
petrinho
csendes tag
Sziasztok!Bocsi h beleszólok a témába..csak láttam mg 105-nél a képet és aggaszt h nálam a cpu steppingnél és a cpu type-nál nem azt írja ki mint mg-nél
Ez nagy baj vagy csak az én hülyeségem?
A cpu steppingnél csak CO van MO nincs
a cpu type-nál pedig nem wolfdale van hanem ez: DualCore Harpertown/Penryn/Wolfdale/Yorkfield/lga 775 -
petrinho
csendes tag
Bocs,nem akarok kötözködönek tűnni,csak nem szeretnék potyára rendelgetni és pénzt kidobni,de az h tuti jó az alaplapba a proci azt tapasztalatból mondod,vagy ennyire vágod ezt a témát?
Télleg bocsi h okoskodom,csak szeretek biztosra menni...
Köszi a megértést

-
petrinho
csendes tag
Jah és bocsi h ide írtam,de az a topic ami konkrétan az alaplapommal foglalkozik februári és nem látok sok esélyt arra h válaszolni fognak... :S
-
petrinho
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy gondomat szeretném megosztani veletek ill. választ kapni rá.
A problémám az h a minap vettem 1 Asrock 4core1333-GLAN R2.0-ás alaplapot,amihez szeretnék 1 dual coreos procit venni.A probléma ott kezdődik h elolvastam ugyan a honlapján is h milyen procikat támogat és a hozzá kapott kiskönyvben is megnéztem,de amit szeretnék venni,konkrétan a dual core 5200at sehol sem láttam feltüntetve,csak annyit h a wolfdaleos procikkal jóba van.Tehát arra szeretnék választ kapni,ha lehetséges,h beletehetem e ezt a procit mivel wolfdale-os vagy válasszak azon cpu-k közül amik fel vannak tüntetve az alaplap honlapján?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..nah de mind 1 azért köszi a választ