Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát meglepődnél hogy fogyasztás/teljesítmény mutatóban melyik a jobb
Az ok, hogy egy E3300 egy gma 3100-zal prime alatt alulfeszelve teljes gépre vetítve beéri kb 60W-tal 80+ táppal konnektorból. Csakhogy egy alulfeszelt x2 240/5 is beéri ennyivel, hd3200/4200 vga-val, + 4-500mhz órajel előnnyel. Azt meg ne felejtsük el, hogy c2c az athlon 2 erősebb, valahol E5 és 7 közt lehet fél úton, vagy az 5-öshöz közelebb, 7-esem még nem volt -nem is hiszem hogy lesz- így nem tudom. Alapfeszes tuning fölött nő meg az athlon 2-k étvágya nagyon, ebben jobban az in tel 45nm-esek. Röviden: Azonos fogyasztással nagyobb teljesítményt ad egy athlon2, mint egy E3/5. 3.5Ghz felé viszont fölösleges tuningolni. Ott már úgyis csak a 2 mag a korlát, fölötte x4 kis ráfordítással. Minthogy mind1ik cpu-ból van/volt több darabom is, nem csak úgy mondom ezeket.szerk: troller: Szódával elmegy

-
Gyuri27
félisten
-
Chaser
legenda
Ha jó pénzért el tudod adni a 7300-ast akkor cseréld. Elboldogul ez megrángatva mindennel
Sztem minden 45 nanosnak kb egy a fogyija, 35W-ot se érik el terhelve alapórajelen alulfeszelve. Q8200 idle alig evett többet mint a 3200, sztem ezek a cache-t is kikapcsolják ha nincs rá szükség.kulerr: Másnap utáni BUÉK
Épp dobozolom a procidat.jenei92: Ez már szép

-
Gercsa
senior tag
A 7300-ról nem tudok nyilatkozni, de a 3200 fogyasztása 19-20W alapon.
Ezt okos tuningal (kis fesz csökkentéssel) még mindegyik darab tudja 3GHz környékén is.alapórajelen alulfeszelve szerintem ki lehet belőle hozni olyan 15W vagy az alatti fogyasztást.
Ja és ezek az értékek a maximumok, ha bekapcsolnak a takarékossági funkciók, akkor 5-6W körül eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az ok, hogy egy E3300 egy gma 3100-zal prime alatt alulfeszelve teljes gépre vetítve beéri kb 60W-tal 80+ táppal konnektorból. Csakhogy egy alulfeszelt x2 240/5 is beéri ennyivel, hd3200/4200 vga-val, + 4-500mhz órajel előnnyel. Azt meg ne felejtsük el, hogy c2c az athlon 2 erősebb, valahol E5 és 7 közt lehet fél úton, vagy az 5-öshöz közelebb, 7-esem még nem volt -nem is hiszem hogy lesz- így nem tudom. Alapfeszes tuning fölött nő meg az athlon 2-k étvágya nagyon, ebben jobban az in tel 45nm-esek. Röviden: Azonos fogyasztással nagyobb teljesítményt ad egy athlon2, mint egy E3/5. 3.5Ghz felé viszont fölösleges tuningolni. Ott már úgyis csak a 2 mag a korlát, fölötte x4 kis ráfordítással. Minthogy mind1ik cpu-ból van/volt több darabom is, nem csak úgy mondom ezeket.

Sztem minden 45 nanosnak kb egy a fogyija, 35W-ot se érik el terhelve alapórajelen alulfeszelve. Q8200 idle alig evett többet mint a 3200, sztem ezek a cache-t is kikapcsolják ha nincs rá szükség.