Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon
üzenetére
Hát ha haver esetére célzol brand lapja van, szóval nagyon nem kísérleteznék vele, különben is, már arról próbálnám jó ideje meggyőzni, hogy inkább cseréljen, nagyon ideje lenne már. Már 2018-ban egy végtelenül elavult gép volt, mikor megvette.
Igen, én is észrevettem, hogy itt a RAM meg a proci olcsó, de a lap necces ehhez képest, az igazán érdekes lapok meg igencsak drágák (OC lapok, dual socketesek)
Nekem is van pár, Athlon XP, C2D (ugye fél gép) meg egy 4th gen I3... poén, hogy ebből most csak az Athlon XP ami "használható" de az meg pont öregsége miatt nem az, szóval négy gépem van, és csak egy használható ténylegesen, meg az Athlon XP retrozni.
Ha ebből a szempontból nézem egy Haswell-E tényleg érdekes lehetne, de mint írtam, csak azért, hogy pár napig hajtsam, majd itt álljon plusz egy gépnek, meg még drága
* de lehet h majd ráveszem magam, mert tetszeni meg tetszik.* hiába van meg a proci egy 5-ösből, a RAM 8-ból meg egy jobb lap 35-ből , az már 48K, de még nincs házam, nincs tápom, nincs VGA-m, nincs SSD/HDD. Billentyűzet akad, talán még egér is. Meg mostmár monitor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
* de lehet h majd ráveszem magam, mert tetszeni meg tetszik.