- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #7139 üzenetére
Ennek az az oka, hogy szerintem előreláthatóan nov 5 és 15 között voltak a legalacsonyabbak a VGA árak.
Legközelebb hasonlóan lent szerintem márciusban lesznek.
Én sem túl jókor vettem az RTX3060-at, de már nem érdekelt, csak az, hogy végre van annyim amennyibe kerül a kártya.
(így jött 118-ba az ami előtte volt már 109-ért is ... de nem érdekel, boltban ugyanez a modell - helytől függően - 217 és 240 ezer között volt, na ennek fényében a 118K szerintem bajnok ár... )
RX590 amúgy relative ritka nem??? Vagy legalábbis én RX570, 580-akat látok nagyon sokat, ahhoz képest 590 szinte fehér holló. Egyébként végre ezek a kártyák legalább árban kezdenek a helyükön lenni. Az RTX3060 szerintem 80-90 körül lenne heéyén, de ahogy elnézem arra még bőven kell várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest