Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
Szia !
Ezen besírtam és leestem majdnem a székről : " youtubos fickón az asus ing és stabilan sikerült a tuning 1kattra ! "
- Gondolom csak az ing miatt sikerült neki !XD
általánosságba megkérdezném :
- oprendszer tényleg összemlik ettől az ai suittól ? vagy ez csak a win10en fordul elő ?
-van akinek rendesen működik és nem okozott ilyent , akkor másnak miért ?
- elvileg akkor más alaplap gyártóknak a saját tuning programja is okozhat ilyent ( ha van ilyenük) ?
Manuálisan kell beállítani biosba az értékeket az a legbiztosabb utána meg tesztelni programmal , játékkal.
- 1,3-1.35V feletti feszültség károsíthatja az elektronikáját a cpu-nak - ezt olvastam vhol
- ez a feszültség már fűt rendesen és hűteni is kell rendes vagy kompakt/játék vízzel
- csak kíváncsíságból megkérdezem akinek el kellett távolítani az asus ai suite az melyik programmal tette hogy ne okozzon problémát a rendszernek tovább / csak Win újratelepítése a megoldás ?
Én win7et használok de majd vmikor kiprobálnám a 10et is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest