Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek van e információja esetleg arról, hogy mikorra várható egy újabb intel foglalat megjelenése? Főleg az 1366 >> 2011 >> 2011-3 >>> ?
sorozat esetleges új tagja érdekelne.Azért mert az utóbbi időben folyamatosan 2 évente megjelent 1-1 újabb foglalat ami korrekt módon soha nem volt jó az előző foglalattal együtt processzorok tekintetében. Ez főleg az 1156-55-50-51 sorozatnál tapasztalt "elveszünk\hozzáadunk 1-1 lábat, hogy véletlenül se legyen kompatibilis az előzővel" - kategóriás hozzáállásnál volt frusztráló számomra.
Olvastam hardveraprón, hogy a Tick-Tock-nak leáldozott, de ennek ellenére aktuális az, hogy ha már veszek valamit, akkor minél időtállóbb befektetést szeretnék eszközölni. Nem annyira sürgős a gépfejlesztés még nekem, de lassan azért majd aktuális lesz, mert kevés már a régi (s775) teljesítménye. A 775-ös alaplapomat 8 éve vettem és azóta is ezzel tolom.
Nézelődtem most, hogy 2011-3-ra váltanék, de közben felfigyeltem rá, hogy azért már 2014-ben jelent meg a s2011-3 és most meg ott tartunk, hogy lassan itt van a nyakunkon a 2017. A pénz sem gyűlt még össze a cserére így mindenképp várnom kell még de eredetileg az idén karácsonyra gondoltam volna meglepni magam egy új rendszerrel. Viszont ha 2017 első felében előre láthatólag megjelenik egy új foglalat, akkor inkább várnék még 3-4 hónapot is akár a gépfejlesztéssel csak azért, hogy utána 2,5-3 évvel újabb és hosszútávra nézve időtállóbb foglalatot tudjak venni.
Előre is köszi mindenkinek az infót, aki tud esetleg valamit az új cuccok megjelenéséről!
Üdv! L.D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest