Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Továbbra sincs minden rendben. Azt hittem a tápegység cserével letudtam a dolgot, de ma 2-3 alkalommal megint lefagyott a gép: BIOS-ban, Windows frissítések keresésekor, játék telepítés közben. Az utolsó fagyás után amikor újraindítottam, a BIOS azt írta ki, hogy nem sikerült a tuning, ezért lépjek be a BIOS-ba és ellenőrizzem a beállításokat. Csak tudnám mire gondolt. Egyedül a memóriakezelést állítottam be XMP-re. Ez már tuningnak számít?
A biztonság kedvéért most áttettem Auto-ra. Kíváncsi vagyok így is lesz-e fagyás.Írtam az Iponnak a RAM miatt, hogy mit lehet tenni, erre jött egy standard válaszüzenet, hogy hiánytalan csomagolásban juttassam el, hozzájuk, mellékeljek hibaleírást. 15 nap az átfutási idő. Nem tudom mit csináljak, mert addig nem tudom használni a gépet, hirtelen venni másik memóriát meg most nem tudok, mert kimerült a kassza.

Más. Az utolsó 4 SATA csatlakozón (fekete színűek) nem megy a Hot Plug funkció. Legalábbis nekem nem sikerült működésre bírnom. A BIOS-ban bekapcsoltam az Aggressive Link Power Management-et, ami kell a Hot Plug-hoz. Konklúzió: ezek a SATA portok csak fixen bekötött merevlemezekhez használhatóak.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Android játékok topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A biztonság kedvéért most áttettem Auto-ra. Kíváncsi vagyok így is lesz-e fagyás.