Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hagytam le. Rakd a gepre a fogyasztasmerot, es nezd meg mit eszik prime alatt, meg real bench alatt. En megtettem....
Hiaba hiszed azt, hogy tudod huteni. Akkora belso ho keletkezik, hogy megsuti sajat magat. Nem azonnal, de akar rovid ido alatt is bekovetkezhet. Es onnantol jon a szivas, a golden cpu-bol lesz egy atlagon aluli darab. Es akkor meg olcson meguszod...Nekem ez elott volt nem egy-ket platformom. A maximalis teszthossz az 30 koruli IBT volt.(E8400-nal meg Prime) A tobbi a napi hasznalat. Nem voltak stabilitasi problemaim. Szoval ki hogy csinalja. Ha ismered, hogy skalazodik a chip a plusz feszre, akkor akar kiszamolhato, hogy mennyi kell neki 24/7-re. Plusz 0.01v, a biztonsagi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nintendo Switch
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i7 8700 Box
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest