Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ööö, ezzel most mit is akartál mondani? Hagyjam automatán a RAM feszt?
900-on megy most egyébként nálam, még csak nem is 1000 felett és tökmindegy, milyen feszt kap, nem stabil a Prime95 szerint (minden mással jó, csak jelzem).
Egyébként érdekes, hogy láttam jópár olyan leírást (képekkel, stb.), ahol ugyanezt a procit hasonló lapban simán csak úgy húzták alapfeszen 3giga fölé, hogy semmi mást nem állítottak, csak az FSB-t! És mellékelve hozzá a Prime Blend 8 órás tesztjei, stb... Szóval itt lehet, hogy a RAM nem lesz kóser a laphoz valóban...
-
Alapon is ugyanez van, hogy bármit állítgatok, hibázik. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért nincs az sehol leírva a neten (nem vagyok rossz kereső, de sehol sem találtam), hogy ha ez és ez a hibaüzenet, akkor ezt és ezt állítsad cs...szd meg!
Egészen konkrét hibaüzit küld a proggy, még azt sem mondhatom, hogy kódolgat mint a Windows, mégsem lehet egyértelmű megoldást találni rá a neten.

-
-
Legeslegelső indításkor is hibázott, tehát nem a "nem elfelejtett" beállításokkal lesz a gond. Ráadásul ez egy Gigabyte EP45 DS3 lap, a backup bios-ból állítja vissza magát, szóval elég tuti cucc, kizártnak tartom, hogy ilyen gagyi hibája legyen.
Szerintem ehhez a hibához inkább a Vista64-nek lehet köze... Ugyanígy nem fut le a "szőrös fánk" teszt sem, annál is azonnal hiba jön a fánk indítása helyett.

-
Kommy
veterán
Kiegészítés az előzőhöz.
IntelBurn tesztnél valószínű, hoyg neked egyből ki fog akadni, mivel 32 bites oprencert használsz és több mint 2Gb szabad memóriáf van ahogy látom, azért fog kiakadni mivel kb 1,6 Gb ot enged egyszrre megcímeznia Vista egyetlen alkalmazásnak, ha az 1-es (maximum stress) helyett a 2-est futtatod akkor nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest