Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
BerGeri #22372 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, látni fogod, hogy nálam az EP35-DS3 maximuma valahol pont a 450-es FSB-nél van, de nekem még az sem igazán stabil. Az Aida Stress tesztet még kibírja, de a Prime 95 a teszt vége felé eldobta az egyik magot hibával. Ez nem tudom mennyire számít majd játékok alatt, lehet nem lesz semmi baj, csak a tudat, hogy nem stabil. Persze Pprocifüggő is, de ha neked Quad van, az még szerintem ennyit se fog menni. Persze kipróbálni ki lehet, nekem most a cél a 440-es FSB-t stabilizálni, és meg kell elégednem ennyivel. Hiába, 4 magosok alá illene egy P45 csipszet. Talán a Q6600 az egyetlen 4 magos amit a P35 jól ki tud húzni.
Persze, jó hűtéssel (leginkább vízzel), ki lehetne csikarni akár a 4 Ghz-t is, de szerintem a fő probléma nem a hőfok, hanem a gyenge MCH, és közepes CPU tápellátás. Ez a lap, bár jó tuningra, de nem arra született, hanem atomstabil de húzható deszkának. És azt hiszem az akkori új áráért, ezt maximálisan teljesítette.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest