Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
"Bár sztem ha működőképes és nincs más probléma akkor mondhatja rá, hogy ez ilyen b@zmeg..." Ezt írtad. Tehát szerinted, ha a proci működik, akkor tökmindegy, hogy 60 fok üresben és 98 terhelve.... A homorú kupakra meg ráraksz pasztát, és teljesen jó lesz...(buksz rajta max 6-10 fokot, de nem 30-at...) Engem csak az zavart, hogy egy nyilvánvaló problémát próbálsz normálisnak beállítani. Asszem elég sok kellemetlenségtől megkímélte magát, hogy ránézett a hűtőre. Bocs, de nyilvánvaló volt, hogy valami nem frankó ott.... Pedig ha rád hallgat....
Szerintem ez a stílus éppen elég finoman árnyalt volt ahhoz, hogy a tudomásodra hozzam, hogy nincs igazad, és rossz tanácsot adsz. És nem kezelek le senkit, legfeljebb nem értek vele egyet. Ennyi. -
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ne beszélj butaságokat, ilyen nincs, hogy ez normális....
Ezt felejtsd el... Amennyire tudom, még a gyári hűtő is elbírja max 50 fokon, üresben... Pedig a TX2 egy nagyságrenddel jobb hűtő.... Bár tény, ilyen meleg procit én még nem láttam.....

-
Skizz
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
holnap rányomok egy friss, nem gányolt xp-vel egy 24 órás primeot, ha egyszer is hibádzik akkor visszadobom de nagyon gyorsan...
-
KTTech
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nyugati fekvésű 4. emeleti lakás BP-n. 12-20 óráig ide tűz a nap és nincs légkondi...
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én úgy vettem észre nem annyira az órajel számít, inkább a fesz.
-
KTTech
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nálam a szobában 37°C van éppen, és 56°C az idle hőmérséklet... igaz 1.5V 3600MHz-en.
-
Skizz
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nemtom milyen a kupak, nem néztem. 2-es TX, 1200-on járatom, de ha 1800-on megy akkor sem lesz jobb eredmény. Egyébként a lamellák 40-45 fok körül vannak, a hípájpokhoz nem férek oda.
mod: megpróbálok összeütni egy biosz frissit (f10-> f13i)
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
volt máe erről szó, hogy az alacsony vides procik jobban melegednek.
-
Skizz
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nálad szerintem befigyel némi szenzorhiba. Vagy nálam? Nekem alacsonyabb fesszel, alacsonyabb órajelen ugyanazzal a hűtővel 30-35 fokkal melegebbek a magok. Nem értem.

-
aya
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Elméletileg ugyanaz a táp mint a chifftech, csak asus adta ki.
Belsö ugyanaz a delta. -
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Figyelj, tudsz valami értelmeset is írni, vagy csak offolni/kötekedni/keménykedni vagy itt?
Komoly választ kérnék.

-
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Véleménykülönbségek, ennyi. Amúgy az offolás terén asszem még mindig vezetsz....

Szerintem tanulságos a beszélgetésük.
-
^Boss
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
szerintem ezzel nincs gond, velemenykulonbsegek mindig lesznek, anyazast en nem lattam.
mellesleg ebbe a topicba bele semmi nem megy, max ebbeN a topicbaN mehet valami.. -
válasz
C.Brigante
üzenetére
Maradjunk annyiban hogy szerintem sincs igazad

Manapság ami szerintem jónak számít az 3600-ot olyan 1.4v körül hozza.
És ez az érék még nem számít extreme-nek.
A ritka példánynak meg olyan 1.3v 3600MHz számít. -
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Egy nyilvános szakmai topicban szerintem az szólhat hozzá, akinek véleménye van. És szerintem igenis megemlíthetem a véleményemet, mindenféle személyeskedés nélkül, és kifejezhetem a nemtetszésemet, ha valaki a kultúráltan megfogalmazott, őszinte véleményéért személyeskedést, keménykedést kap. Amit meg nekem válaszoltál, hát ne is haragudj, de ilyen stílusban értelmes ember nem ír fórumba. Hiába raksz a mondandód végére mosolygós smiley-t, ezen a tényen az se változtat.

-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Kötekedj csak, de akkor legalább ésszel... te aztmondtad ,hogy "ritka példányokhoz" ... erre irtam ,hogy senkisem ahhoz hasonlitotta, nem azt irtam ,hogy nem hasonlitottam más procihoz... az én procim pedig kicsit sem ritka
-
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Rossz nézni, miket írsz....
Itt nem verseny van, érdeklődő emberek megosztják egymással a tapasztalataikat....
Ha valaki megkérdezi más véleményét, előfordul, hogy megmondják a frankót, bocs nem a legjobb. Ennyi. -
Soak
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
az eredménye mert nem a ritka példányokhoz hasonlítottam az eredményét
Senkisem ahhoz hasonlitotta ... de mindegy .. felesleges ezen vitázni mert még érzem ,hogy 3oldalon keresztül leirnád párszor

-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Arra a magyar mentalitásra gondolsz ,hogy megsértődsz, ha kérem ,hogy nagybetüvel ird a nevemet? vagy te kisbetüvel irod a nevedet? ha igen akkor gratulálok hozzá
meg ha nekem 4.7-et megy a q6600-om akkor a másik érezze magát a szőnyeg alatt... ne haragudj de szánalom...
nem tom miköze van hozzá , de az enyém cask 1,37V-n stabil 3,6on.. vannak ennél mesze jobb példányok is, és az enyémnél is 0,1el rosszabb akkor azt te hogy nevezed jónak?
-
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Szevasz, 35 fok idle nem nagy szám..... Terhelés alatt kb 15 másodperc alatt fel tud az mászni 70-re.....
Nekem 3ghz-en ,max 50 fok, terhelve.....
-
gh
csendes tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
3200 alapfeszen volt.
3600 1,55V ot adtam neki bioszbol.akkor ez egy tuzre valo kvad?

erdemes meg neki tobbet adni, hatha megy 3,7 en ?
-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Majdnem 1,5V a 3.6hoz ... ezt azért általában véve sem nevezném "nem rossz"-nak
a nevem meg Soak
-
HSM
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
Indíts el rajta egy Prime95-töt, torture test-en, négy magon, smallfft módban! Majd ha akkor is 35 fokos lesz, akkkor örülj!
A progit [itt a linken] megtalálod! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
C.Brigante
üzenetére
Üresjáratban jó hűtővel reális is lehet a 35 fok.
-
Macka
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Hova dobtad?
-
Laraxior
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
1.4en üzemel jeleleg 3.6on (400x9)
-
Laraxior
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
az én konfigomat 410es hajtja...szal jó az a 450es
és az enyém még szériahibás is...elvileg 
-
Beowulf_78
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Szvsz max. 1,4-1,45v-ig ha nincs sok eszközöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem ez a stílus éppen elég finoman árnyalt volt ahhoz, hogy a tudomásodra hozzam, hogy nincs igazad, és rossz tanácsot adsz. És nem kezelek le senkit, legfeljebb nem értek vele egyet. Ennyi.

Itt nem verseny van, érdeklődő emberek megosztják egymással a tapasztalataikat....

A progit