Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
djyuri
üzenetére
Hát cseverből vederbe...
Kipróbáltam mindent,amit csak lehetett...minden sorrendben.
Tehát először fesz emelés és utána húztam csak a következő restartkor... de semmiFelhúztam mindent még afelé is,mint írtátok...de semmi.
Van ez a spread spectrum configuration menü a bios-omban. Abban is vannak tuninghoz beállítások. A q6700-en nem kellett kikapcsolni disabled-re,de itt meg hiába kapcsoltam ki,akkor sem változott. Kilőttem a sata a pci-e és a cpu/ltd-t is...persze az összes sorrendben variálva is. De ugyanúgy semmi.A legtöbb,amit elértem,az ez volt,amit kiírt az eddigi max frekin (1199mhz fsb) -n :
A 267Mhz system bus processor is installed. This processor is not supported on this board, and will run at reduced processor clock speed. System performance will be impacted.
Tehát ennyi....ha jól értem ez a proci úgy sikerült az inteléknél,hogy abszúrd antituning...
Majd még kipróbálom haveréknél,csak az kicsit rábeszéléses,mert ha valaki szerelt már V8-as hűtőt,az tudja,hogy nem egyszerű

üdv
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
djyuri
üzenetére
Az egy márka. Különösen nem ajánlott kategória. HKC, LC power, Q-tech és társai. Levélnehezéknek elmegy, de az alkatrészek minősége gyenge és semmilyen védelem nincs bennük. Egy kis hálózati túlfesz és kész be is krepált. Rosszabb esetben viszi magával a többi cuccot. Gonodlthatod mi marad a Q6600-odból (aminek üzemfesze kb 1,3V) ha át szalad rajta a 230V...
Vízzel hűtöd?
Akkor nem kell itt finomkodni, lazán adj a procinak 1,5V-ot és nézd meg ott mit megy. Enyémet is durván kell feszelni. 1,4V-al megy kb 3-at, 1,5-el már 3,6-ot... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
djyuri
üzenetére
Minek mennyi feszt adsz? (NB, CPU) Lehet a proci nem megy többet, ha másik proci ebben a gépben ment jóval gyorsabban...
Jah és milyen tápod van?mod:
slett27: Jaja, B3 nem annyira jó, mint aG0. Többet is eszik, ami kifoghat egy gynegébb tápon vagy egy kevés fázisos lapon. Viszont ha QPB... Ha Q6700 ment 1400MHz-el akkor 350-es FSB megvolt (mindegy milyen szorzóval), itt meg nem megy 300 felett, tehát az FSB wall-t a lap részéről kizárnám.
Gyanúm a következő:
1: Ez a proci nem bír többet
2: Táp elhasal a nagyobb étvágyú Q6600-tól
3: Lap tápellátás hasal el a nagyobb étvágyú Q6600-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akkor nem kell itt finomkodni, lazán adj a procinak 1,5V-ot és nézd meg ott mit megy. Enyémet is durván kell feszelni. 1,4V-al megy kb 3-at, 1,5-el már 3,6-ot...