Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
0629
csendes tag
Üdv!
Adott egy Lenovo Stick 300.Naivan ráengedtem a pár napos gépre, hogy frissitsen 10-re.Na ez lett a veszte. A leges, leges, legutolsó stádiumban lefagyott. Újrainditás után már a kezdőlapnál lefagy,néha még enged bejelentkezni, de rögtön meg is áll.Mivel a notebook.hu még mindig nem küldte el a garanciajegyet ,kinomban elvittem egy helyi PC Dokihoz, próbálkozott vele de nem járt sikerrel. Újra próbálta rátenni a 8.1-te, de az sem sikerült.Visszahozva annyira már rájöttem, hogy ha nem csatlakozik a netre, akkor megy minden rendesen (nem a csökkentett módra gondolok ),mihelyt megtáplálom nettel akár WIFI -n,Bluetooth -on, Lan-on, egy -két lépés után meghal.Windows 10 aktiválva lett. A szervizet is kérdeztem, hogy garanciába belefér -e a frissítés miatti hibajavitás, de látatlanban nem tudtak nyilatkozni arra viszont igen ,hogy 3000 Ft-ért adnak a javitasról árajánlatot. Gyári támogatás egy nagy 0. Többen is írták,hogy sikerült a Windows 10-re frissítés (Amazon ),ezért merészeltem én is meglépni. Pechemre. Mivel nem rendelkezem számítógépes múlttal , ezért minden építő jellegű tanácsot szívesen fogadnék. Köszönettel 0629
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Update 12.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest