- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Hány bites verzióval próbálkoztál?
Nem tudom, mi lehet nálad a gond. Én direkt megvártam, míg a Microsoft értesít arról, hogy frissíthetek win10-re, de mégsem ment, csak factory reset után. Ez lett volna a kisebb baj, de utána meg - mint írtam - a start menü döglött meg és alig sikerült helyrepofozni. Most viszont jónak tűnik: az új start menü nekem bejön, a rendszer gyors, és az összes alkalmazásom (Avast, Chrome, HD Sentinel, Kodi, Plex, Tixati, Total Commander) szépen fut rajta, amit okvetlenül fel akartam tenni. Több nem is nagyon fér rá, hisz meghagytam a droidot is, és már most is csak 1,52 GB szabad helyem van. Ill. a jól megszokott Sportsdevil kiegészítőm nem működik a 15-ös Kodi alatt, de ez nem a win 10 hibája.
Talán itt többet tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest