Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy vágom, konkrétan laktam a tóciban, az egyik 4 emeletesben a harmadikon, nagyon sokáig. Igazán kicsi gyermekkorom emlékeinek a 90%-a onnan van, folyamatosan tekertük a bringát körbe a házak közötti nagy park körül, parkban szó szerint minden délután ment a foci, az öregek addig nyomatták a sört meg a paklit vagy a sakkot, nagyon imádtam. Ott nekünk a parkra nézett az ablak, nem kifele, azt a kilátást gyerekként nagyon szerettem, bár már akkor is inkább a park látványa érdekelt este, mint körülötte a sok panel, mindegy milyen fények voltak hol.

Amúgy is ilyen elfuserált vágyok, imádom a természetet este, akár a seggsötét erdőt is, de aminél tényleg nincsen jobb, az az, ha mediterrán helyen nyáron találsz egy nem szétturistult, homokos, nem kivilágított tengerpartot, és ott kidőlsz valami plédre (este azért már elég hideg tud lenni a sima homok még ott is), és csak hallgatod a hullámokat, közben az orroddal érzed a tenger illatát, a szemeddel meg látod a végtelen mennyiségű csillagot meg a tejutat meg minden. Na nekem EZ az, ami abszolút mindent visz. Városi kilátás... Le se szarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest