Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy vágom, konkrétan laktam a tóciban, az egyik 4 emeletesben a harmadikon, nagyon sokáig. Igazán kicsi gyermekkorom emlékeinek a 90%-a onnan van, folyamatosan tekertük a bringát körbe a házak közötti nagy park körül, parkban szó szerint minden délután ment a foci, az öregek addig nyomatták a sört meg a paklit vagy a sakkot, nagyon imádtam. Ott nekünk a parkra nézett az ablak, nem kifele, azt a kilátást gyerekként nagyon szerettem, bár már akkor is inkább a park látványa érdekelt este, mint körülötte a sok panel, mindegy milyen fények voltak hol.

Amúgy is ilyen elfuserált vágyok, imádom a természetet este, akár a seggsötét erdőt is, de aminél tényleg nincsen jobb, az az, ha mediterrán helyen nyáron találsz egy nem szétturistult, homokos, nem kivilágított tengerpartot, és ott kidőlsz valami plédre (este azért már elég hideg tud lenni a sima homok még ott is), és csak hallgatod a hullámokat, közben az orroddal érzed a tenger illatát, a szemeddel meg látod a végtelen mennyiségű csillagot meg a tejutat meg minden. Na nekem EZ az, ami abszolút mindent visz. Városi kilátás... Le se szarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest