- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio #5183 üzenetére
Próbáld ki úgy is,mert az egyszerűbb verzió mint az enyém,csak nekem vannak kételyeim,hogy nem fog működni.
Ahogy én csináltam,megpróbálom egyszerűen leírni.
Telepítesz egy 1.0.6-ot. Kimented belőle a /system/etc/firmware könyvtárat az sd-re.
Ezen felül kimented a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_DATA könyvtárat.
Feltelepítesz amit akarsz 1.1.1 ... 1.1.5 és elindítod.
Ezután a /system/etc/firmware könyvtárba bemásolod (felülírod) az 1.0.6 mentésből a 2db modem*.img és a 2db mt6572_82_patch_*.bin fájlt és beállítod a jogokat.Ezután nyomsz egy factory resetet és így már 900MHZ-esként indul újra a telefon,de nem lesz telenor hanghívás,ahogy eddig sem.
Újraindulás után a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_DATA könyvtárat felülírod a mentésedből származóval és egy reboot után menni fog.Ha van CWM-ed,vagy TWRP-d és csinálsz egy mentést így a még üres rendszeredről,akkor egy factory reset után,ha visszaállítod a data-t akkor így már lesz telenorod factory reset után is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest