Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
A display options legalján van Wireless display be-kikapcsoló. Tehát a v3 tudja ezt a funkciót. Próbáltam is.
Alapvetően nem smart a tv-m és wifi modul sincs benne a routeren keresztül pedig nem tudtam képernyő tükrözést. Egy sima wifi dongle-t vettem (nem android mini pc-t) ez csak 25 dolcsi. A donglén keresztül megy de komolyabb játékoknál túl nagy a lag az átvitelben, szóval ha vki játszani szeretne a tv-n, akkor az általad is említett mini pc a megoldás. Lehet hozzá bluetooth billentyűzetet és egeret + conrollert is. Bár lehet itt már érdemesebb beruházni egy rendes konzolra

Amúgy videó lejátszásra stb-re alkalmas ez az olcsóbb megoldás is wireless display-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest