Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Hát nemtudom, gondoltam arra is, hogy tényleg húzva volt a proci.., mert arról nemkaptam adatokat.., de nemhinnem, hogy elsore mar meglenne huzva..., azert annyira nemlami az ujtulaj.., esetleg meg arragondoltam, hogy lap&proci kompatibilitási problema.., mert memo foglalatot nemhinnem, mivel erzekeli rendesen a memot es kezeli, postol rendesen! Ilyen gond nincs!
Hat intel lapknal mint mostn emreg garfnal elszallt lapnak is elszallt deli hid es utana sekep sehang.., en inkabb valami bios bugra vagy valami komoly beallitasi problemara gyanakszom!
Jolenne egy olyan IC7 gazdit talalni akinek volt ilyesmi problemaja, es sikerult megoldania!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest