Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
nagyrenato
üzenetére
Úgy néz ki ez bejött.
Köszi szépen a tippet. -
azbest
félisten
válasz
nagyrenato
üzenetére
kis pontosítás, összezavartalak a sok kábellel és átalakítóval

a natív displayport kábelen, a monitor displayport bemenetén volt ami csak 30Hz-et sorolt, de csont nélkül 4k-t felismerte.
A legutóbb linkelt dp-hdmi aktív átalakító az, ami szintén alapból felismerte a 4k 30Hz-et és több kisebb lehetőséget is, ami pl filmezéshez lehet előnyös (23.98, 24, 25, 29.98, 30). A driver a vantage által telepített nvidia volt egyébként.
A modernebb passzív átalakító még nem jött meg, hogy azzal is kipróbáljam megy-e 4k. Elvileg még ezek nem tudják natív hdmi-n az a modernebb módot. A passzív átalakítók a gpu hdmi módját használják. Az aktív meg dp-ről maga alakít gpu-tól függetlenül hdmi jelet.
Az 1-2 dolcsis olcsó passzív átalakítót külön nem próbáltuk, mert az még a modern videokártyákkal sem tud fhd-nál többet, mert a szintillesztős komponense nincs felkészítve olyan nagy sávszélességre, s az lelimitálta.
A natív dp-hez méretbeli átalakítást csináltunk, mert a notiba dugtuk minidp-re a normál nagy csatlakozós dp kábelt. Az ilyen szempontból nem számít. A passzív átalakítóra én a dp-hdmi átalakítás kapcsán szoktam hivatkozni, amikor a port hdmi jelet ad ki, csak jelszintillesztést végez egy külső eszköz.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
nagyrenato
üzenetére
Nekem van egy nvidiás és egy csak inteles T430-om is. Most majd én is berendelek egy ilyen átalakítót amit @azbest vett és majd leírom a tapasztalataimat. Az Nvidiással passzív átalakítón keresztül megy a 4k@30Hz és a 1440p@60Hz is.
-
donjohnson
addikt
válasz
nagyrenato
üzenetére
-
válasz
nagyrenato
üzenetére
Lehet, hogy a gombbal van akkor probléma.
-
válasz
nagyrenato
üzenetére
Nincs megnyomva a gépen a mikrofon némítás gomb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Penguin95
senior tag
válasz
nagyrenato
üzenetére
Azt írja, hogy nincs szükség frissítésre, szóval így igaz, az egyező verzió miatt nem fut le. Ezzel ha jól tudom, komolyabb mókolás nélkül nem nagyon lehet mit tenni. Amit még viszonylag könnyebben meg lehet próbálni, az a mikrofonok, kábelek áttétele azbest egyik gépéből próbaképp. Legegyszerűbb a komplett felső panel áttétele, mert ahhoz nem kell megbontani a felső részt. Mivel ehhez szét kell kapni két gépet, így én akkorra időzíteném, mikor majd épp amúgy is pucolásra kerülne a sor. Legalább így az kiderül, hogy hardveres hibáról van-e szó, vagy szoftveresről.
-
Penguin95
senior tag
válasz
nagyrenato
üzenetére
Szia!
Bár hasonló problémával nem találkoztam még, én ezeket próbálnám:
1. Beállítások gyári értékre való visszaállítása a setup-ban.
2. UEFI újraflashelése, DOS alól. (Régebbi verziót ne próbálj, emlékeim szerint nem fogja engedni.)
3. Flashelés után újra beállítások visszaállítása.Abban biztos lehetsz, hogy ezt nem az oprendszer okozza. Ha szoftveres hibáról van szó, akkor az az UEFI-ben lesz. Ha ez nem segít, akkor én már csak hardveres hibára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)