Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zomatt
üzenetére
mitulabattyi leírta a type és serial-os dolgot, azt átírják. Ha előfordulna, hogy elfelejtik akkor szólj érte a helyszínen miután kipróbáltad és megcsinálják.
Ha már így alakult szerintem cseréltesd...bár murphi törvénye és az ördög sem alszik. Vagyis egy hibás darabba bármikor bele lehet futni, de ez még nem feltétlen minősíti a lenovo-t.
A fórumon ha visszaolvasol akkor többen panaszkodnak a 20-as széria Seagate lemezeire, hogy ilyeneket produkálnak..Ennek fontosságát megítélni nem tudom...
Én 5 éve használtam/használok egy consumer Albacomp-ot és már lassú volt. Az sem volt rossz, de amióta megvan a T61, érzem a különbséget és nem csak placebo...
-
válasz
zomatt
üzenetére
cseréltesd ki mindenképp! legyél a szervízben határozott és ne feledkezz meg róla, hogy pár napja még rossz volt. cseréljék ki és kész. a lenovonak ez úgyis csak egy filléres mutatvány.
egyébként nekem is szokott ciripelni az x200t-m, amig a töltőn van. ha kihúzom megszűnik. ez gondolom nem usb-s vagy vga-s gond. egyébként minden rendben a géppel. majd ha kezd lejárni a 3 éves gari én is bejelentkezek egy alaplap cserére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stifi
senior tag
válasz
zomatt
üzenetére
ez sokszor előjön itt a fórumon
a szerviz garantáltan nem foglalkozik vele, hacsak nem produkál a jelenség valami hibát is (pl egy melegedő majd elpukkanó IC kezdeti hangja ez)sajnos együtt kell élni vele. az én gépem nem tudom ad-e ki valami hangot, mert sosem használom full csendes környezetben és mindig szól a zene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)