Hirdetés
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Doki16
üzenetére
Senki sem mondta, hogy nincs különbség a TN és az IPS panelek között, az utóbbiak javára. Csak arra utaltam, ezek szerint kissé sikertelenül, hogy a korábban, elsőre lőtt képeid konkrétan alkalmatlanok még annak eldöntésére is, hogy milyen panel van bennük (sötét környezetben, gyakorlatilag szemből fotóztad mindegyik képnél őket). Az utána lőtt képeknél persze már jól látszik (bevallom, ott - mobilról nézve épp a fórumot - figyelmetlen voltam, elsiklottam elsőre afölött, hogy újabb fotókat is linkeltél, amiért utólag is elnézést
).Ezt abszolút nem sértésnek szántam, csak megjegyzés volt, hogy szerintem az elsőre mutatott fotók alapján aztán kb. lehetetlen következtetést levonni a mindkettőn látható bevilágítási egyenetlenségeken túl. Vagyok túl "néhány" IPS panelen én is, van mi alapján következtetnem azért.

Az említett példám egyébként itt van, a #96118-ban linkelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).