Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
mystes #93456 üzenetére
Remélem, megnézted a cikk dátumát, majd elgondolkodtál azon, hogy talán lehetséges az, hogy egy-két hónappal a modell megjelenése után még mindig nem voltak 8 GB-os noti DDR3 modulok a piacon, ergo nem nagyon lehetett volna kipróbálni semmivel a több memóriát.
A Lenovo részéről az a tuti, hogy a modell kijövésekor rendelkezésre álló legnagyobb méretű RAM modulokkal megnézték és az alapján írták a specifikációkat - ami nem jelenti azt, hogy később kijövő még nagyobb méretű modulokkal nem működhetne az adott modell, mint arra számos példa van.
Mint mondtam, az értelmezésemen nyugodtan lehet vitatkozni (bár még mindig nem egészen azt írtam, amit értesz -> szerintem ugyanis szándékosan nem egyértelmű a megfogalmazás a fentiek miatt), nem nálam van a Szent Grál.
Részemről lezártam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- BestBuy topik
- Formula-1
- BMW topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest